De stier:
Op 21 april staat de zon in het teken van de stier. Deze tijd van het jaar vinden veel mensen de mooiste tijd van het jaar, ook de stier wordt door het weer beïnvloedt; ze hebben veel zelfvertrouwen en hun karakter is evenwichtig.
Ze houden van comfort, rust en zijn niet gemakkelijk uit hun evenwicht te brengen. Gebeurt dit toch en men maakt hun kwaad, dan zullen briesend van woede alles om zich heen platwalsen. Het beste kunt u dan maar een tijdje uit de buurt blijven.
Stieren houden van orde en netheid, maar zijn door de nonchalante houding die ze van naturen met zich meedragen ook bestand tegen wanorde.

Stier-mannen:
Mannen geboren onder het teken stier zin praktisch ingesteld en denken langzaam maar grondig door over dingen. Hun rust schijnt door niets verstoord te kunnen worden, totdat de bom barst zonder echte reden lijkt. Totdat de oorzaak boven water komt, tal van kleine irritaties stapelen zich op en vormen zich tot een grote bal die plotseling kan exploderen.
De stier-man heeft egocentrische neigingen en het komt daardoor niet zelden voor dan vriendschappen duren zolang als ze nut hebben voor hem. Het zal niet eindigen door een grote ruzie, deze man pakt het eleganter aan en verhuist zonder ooit nog maar iets van zich te laten horen.
Vlug vrienden maken doet hij niet evenals in de liefde wikt en weegt hij totdat zijn goedkeuring een feit is. Daarna gaat hij niet rechtstreeks op zijn doel af, hij zal zijn toekomstige partner net zolang het hof maken tot zijn bezweken is onder zijn attenties en complimentjes.
Hij is ook een van de meest jaloerse wezens die hier op aarde rondlopen, een kleine flirt kan genoeg zijn om dagenlang kwaad te zijn op zijn partner, maar ook het feit dat zijn partner op de cariereladder een tree hoger staat dan hijzelf is een reden voor jaloersheid.
Stier-vrouwen:
Ondanks dat deze vrouwen graag het heft in handen nemen binnen het gezin, vallen zij toch vaak voor mannen waar zij tegenop kunnen kijken. De stier-vrouw mag dan nog zo verliefd zijn, haar verstand zal altijd de overhand hebben en dat zegt haar dat het belangrijk is dat de financiën in orde zijn, zodat de toekomst in zekere mate vaststaat.
De stiervrouw heeft smaak, dat moet gezegd, maar vaak ook een dure smaak. Haar woning zal worden ingericht met de meest exclusieve meubelen en tapijten. Zij kleed zich volgens de laatste mode en behangt zich met dure sieraden.
Ze is goedhartig en zal er alles aan doen om mensen te helpen waar het kan. Ook voor haar kinderen is ze zeer goed, echter ze verlangt wel prestaties want aan luiheid heeft ze een hekel.
Stier-vrouwen werken graag; ze zijn niet de snelste, maar wat zij aanpakken zullen ze koste wat kost tot een goed einde weten te brengen. Ze zijn niet haardragend en vergeten en vergeven vlug. Zeker in gesprekken onder 4 ogen. Mocht u echter in het openbaar tegen haar ingaan is de kans groot dat horen en zien u vergaat in de strijd die dan losbarst.
home
Home